Hogyan vessen véget az esti szemfáradtságnak?

BLC HVLL akcioHa Ön is szenved szeme könnyezésétől?

Ha Ön is évek óta hiába küzd szeme káprázásával?

Ha elege van az esti szemfáradtságból

 

 

AKKOR EZ AZ ÜZENET ÖNNEK SZÓL!

Van olyan megoldás, amivel nem fárad el szeme az egész napos munka során.

Ha most becsukja a szemét és tovább vár, akkor ezért súlyos árat fog fizetni.

A legtöbb ember szemfáradtság esetén, csak feláll 10 percre és utána folytatja a munkáját vagy kipróbál valami „tuti szemtornát” és utána ugyanúgy könnyezik és káprázik a szemük. Nyomorult kilátás, igaz?

De végig gondolta már, hogy mi ennek a problémának az igazi gyökere?

Az, hogy az ember „nem arra lett kitalálva”, hogy egész nap egy üljön és közelre, mereven nézzen vagy, hogy egész nap egy monitort nézzen.  Nem csoda, hogy a különböző felületes megoldások nem hoznak eredményt.

Hiszen ezek csak félmegoldások.

A végeredmény? Elvesztegetett idő, pénz és tovább tűrik a könnyezést, szemfáradtságot, szúró érzést. Olyan tüneteket, amelyek megkeserítik az egész napját és a munka utáni pihenést se tudja élvezni.

És hová vezet, ha nem fordítja vissza a folyamatot? Oda, hogy csak egyre szenved és végül már egész napját megkeserítik a tünetek.

Hogyan találtam meg a nap végén is friss legyen a szemem?

Egy ismerősöm, hogy naponta 5-6 órát tölt számítógép előtt, és sok nyomtatott anyagot olvas. Sokáig kereste a megoldást a könnyezése ellen. Kipróbálta a ’felállok 10 percre, majd visszaülök módszert’ és befizetett egy ’csoda szemtornára’ is. De az eredmények elmaradtak. Ekkor jött be hozzám az optikába és rendelte meg szemüveglencséjét, ami kifejezetten a kék fény kiszűrésére lett kifejlesztve. Arra a kék fényre, ami a monitorokból, okostelefonokból, tabletekből, síkképernyős televíziókból és energiatakarékos izzókból jön. Már az első napon érezte a lencse pozitív hatását, nem könnyezett a szeme nap végén.

De nem csak egyetlen sikeres esetről van szó, hanem…

„Amióta ezt a lencsét használom sokkal jobban élvezem munkámat és örömmel vállalok kihívást jelentő programozási feladatokat.” (Balázs, 35 éves, programozó)

„Új szemüvegemmel szinte várom a hónap elejét, hogy lekönyvelhessem ügyfeleim számláit.” (Marika, 54 éves, könyvelő)

„Sokkal jobban haladok a szakdolgozatommal, amióta nem kell állandóan levennem a szemüvegem, hogy megtöröljem a könnyező szemem”. (Szilvia, 24 éves, egyetemi hallgató)

Most Önön a sor, kedves Olvasóm!

(kép forrása: authoritynutrition.com)

Pomoptik Bt. 
Cím: 2013 Pomáz József Attila utca 17
Telefon: +36 20 982 1142
E-mail: pomoptik@gmail.com
           info@pomazioptika.hu
Facebook: https://www.facebook.com/PomoptikBt
 
Nyitvatartás: H-P: 9:00-17:00
  Szo.: 9:00-12:00