Szemünk védelme a digitális világban

Szemfáradtság, fejfájás, homályos/kettős látás, szemszárazság, fényérzékenység, romló látásminőség sötétedés után, szemirritáció…. a digitális szemfáradtság tünetei. Külön-külön is nagyon kellemetlenek, hát még ha egyszerre több is kínozza nap, mint nap.  Ne higgye azt, hogy egyedül van vele… Egyre több ember küszködik ezekkel a kellemetlen tünetekkel az általános iskolásoktól kezdve.  Szeretne megszabadulni tőlük? Olvasson tovább és megismerheti a legújabb lencsét a digitális szemfáradtság ellen.

Számtalan forrásból hallotta már, hogy a digitális világ új kihívások elé állítja az embert. Így van ez a szemeinkkel is. Gondoljon csak bele az okos telefonok, számítógépek, tabletek, TV-k világban sokan átlagosan napi 8 -10 órát töltenek a képernyők előtt. Ilyenkor szemünk közelre fókuszál és ez digitális szemfáradtsághoz vezethet, pl. szemszárazság, kettős látás stb. Plusz teher szemeinknek, amikor a különböző képernyők között kell váltanunk, hiszen szemizmainknak egyáltalán nincs lehetősége a pihenésre.

48 blog Sync III

Tapasztalta már az alábbi tüneteket:

-       fáradt, égő, viszkető szemek?

-       fényérzékenység?

-       fényes, színes ragyogás a tárgyak körül?

-       látásromlás, látás hullámzó minősége?

-       homályos vagy kettős látás, fókuszálási problémák?

-       testi fáradtság, hát -, nyak -, vállfájdalom?

-       túl gyakori pislogás vagy szemszárazság?

-       fejfájás?

Ha a fenti kérdésekre igennel válaszolt, akkor Ön is szenved a digitális szemfáradtságtól. Szemeink nem tudnak alkalmazkodni napjaink kihívásaihoz, ehhez több ezer évre lenne szükség… Viszont egy szemüveglencsétől abszolút jogos elvárás, hogy a lehető legnagyobb terhet vegye le szemeinkről a mindennapokban.

Már előre retteg a hétfőtől, amikor vissza kell térnie a munkába, iskolába? Ugyanis ez egyet jelent a tünetek (pl. szemszárazság, szemirritáció stb.) visszatérésével…

Mostantól elfelejtheti ezek a kellemetlenségeket. A Sync III lencséket kifejezetten a digitális szemfáradtság tüneteinek megszüntetésére fejlesztették.

Ezekkel a lencsékkel:

-       pihenteti a szemizmait

-       megkönnyíti a fókuszálást

-       csökkenti a szem megerőltetését

-       kényelmes látásélményt biztosít

Emellett minden szokványos dioptriában és fényresötétedő változatban is elérhető.

(Ide kattintva olvashat a fényresötétedő lencsékről.)

48 blog Sync III 2

Szemüveglencsék a digitális szemfáradtság ellen

Ha bármilyen kérdése van a lencsékkel kapcsolatban, keressen minket üzletünkben (Pomáz, Csikóvár Üzletház) vagy a 06 20 982 1142-es telefonszámon!

Pomoptik Bt. 
Cím: 2013 Pomáz József Attila utca 17
Telefon: +36 20 982 1142
E-mail: pomoptik@gmail.com
           info@pomazioptika.hu
Facebook: https://www.facebook.com/PomoptikBt
 
Nyitvatartás: H-P: 9:00-17:00
  Szo.: 9:00-12:00