Tapasztalja meg az éles látás szabadságát egy szemüvegben

Múlt héten egyik reggel az okmány irodában kezdtem, mert útlevelet csináltattam. Várakozás közben megdöbbentő látványban volt részem, mikor az egyik ügyintéző hölgy két szemüveget egymáson viselve dolgozott. Nem az ő hibája volt ez, hiszen nem látszerész, nem tudhatott róla, hogy létezik más megoldás is a kényelmesebb munkavégzéshez. Végül hozzá kerültem az ügyemmel, így volt lehetőségem, hogy elmagyarázzam neki látás „javítása” abszurdítását...

 

… Felmerülhet kedves Olvasómban, hogy „persze, hogy elmagyarázta neki, hiszen el akarja adni a szemüveg lencséket”. Védelmemben szóljon, hogy nem a helyi, hanem a dunakeszi okmány irodában történt meg az eset. Egy olyan városban, ahol több optikai üzlet is van. Nagy valószínűséggel a hölgy nem hozzám Pomázra fog jönni, hanem helyben vásárol új szemüveget magának.

Ha idáig eljutott cikkem olvasásában, biztos kíváncsi rá, hogy milyen javaslatot tettem a szóban forgó hölgynek. Mondhatom most sem „én találtam fel a spanyol viaszt”, ugyanis a multifokális vagy progresszív lencsét ajánlottam neki.

Aki ismeri blogomat, már több cikkel találkozhatott ezekről a lencsékről. Napjainkban nagyon gyorsan fejlődik a világ, minden termékből jönnek újabbak és újabbak, nincs ez másként a szemüveg lencsékkel sem.

Az utóbbi évek kutatásai kimutatták, hogy egyre több digitális eszközt használunk munkában és szabad időnkben, épp ideje volt ezekre az igényekre megoldást nyújtó lencse kifejlesztése. Természetesen továbbra is fontos a távolra nézés, utcán közlekedés, vezetés és az olvasás.

Nézzük miben nyújt többet a szóban forgó lencse (Daynamic)!

 1.Éles távoli és közeli látómező:

-       egy új gyártási technológiának köszönhetően rendkívül SZÉLES LÁTÓMEZŐT biztosít közelre és középtávolságra (azaz kb. karnyújtásnyi távolságra, pl. a monitorhoz)

-       ezáltal kisebb lesz a torzító mező a lencse széli részein

-       továbbá nagyon szemüvegkeret választási szabadság (több fazonból, méretből választhat), a látás minőséget érintő kompromisszumok nélkül

49 blog daynamic2

Széles távoli és közeli látómező

 2. Kiemelkedő látásélmény kora reggeltől késő estig:

-       egyetlen szemüveget viselhet egész nap, reggeltől estig, míg mások…

         -       … korlátozva érezhetik magukat szabadságukban, amikor nem tudnak leolvasni egy árcímkét, nem tudnak eleget tenni munkahelyi követelményeiknek, vagy nem tudják élvezi              az olvasás vagy televízió nézés örömeit

-       sokan (nem az ő hibájukból) ilyenkor nem elég hatékony vagy nem megfelelő megoldást választanak, például olcsó olvasószemüveget választanak, vagy különböző szemüvegeket viselnek különböző távolságokra

-       ennek vége a Daynamic lencsékkel

-       ezzel a lencsével egyetlen szemüveget viselhet egész nap, minden tevékenységhez.

 

49 blog daynamic0

Éles látás egy szemüvegben egész nap

 

Természetesen ezek a lencsék is elérhetők:

- különböző felületvédelemmel

          - fényresötétedő verzióban

Kattintson a fenti mondatokra további cikkeimért!

Ne feledje Prémium multifokális lencse csomagunkat, amelyről ide kattintva olvashat.

Ha bármilyen kérdése van a lencsékkel kapcsolatban, keressen minket üzletünkben (Pomáz, József Attila u. 17., Csikóvár Üzletház) vagy a 06 20 982 1142-es telefonszámon.

Ha szeretné egész nap ugyanazt a szemüveget viselni és minden távolságra élesen látni, jöjjön el üzletünkben egy látás vizsgálatra és kérje a Daynamic lencsét.

Pomoptik Bt. 
Cím: 2013 Pomáz József Attila utca 17
Telefon: +36 20 982 1142
E-mail: pomoptik@gmail.com
           info@pomazioptika.hu
Facebook: https://www.facebook.com/PomoptikBt
 
Nyitvatartás: H-P: 9:00-17:00
  Szo.: 9:00-12:00